Shamanisme / workshops
Jeg arrangerer workshop i Organmassage for den russiske shaman Ahamkara 10-11-12 april 2015.
 
Massage af de indre organer er en gammel russisk metode til helbredelse og i dag en vigtig del af kiropraktik og osteopati.
 
Ahamkara vil arbejde med healing af de indre organer på et både fysisk, psykologisk og åndeligt niveau. Dette er en speciel mulighed for at lære om hvordan fysisk helbredelsesarbejde og shamanistisk healing kan anvendes sammen.
 
Ved den fysiske organmassage løsnes bindevævet blidt omkring organerne, så blodcirkulationen øges og der bliver plads og frihed til at organerne kan bevæge sig optimalt. Organernes frie bevægelse er en betingelse for deres funktion og dermed for et godt helbred. Organerne kan være anspændte af flere årsager: stress, indestængte følelser, mavesår, arvæv, tarmkatar m.m.
 
På denne workshop vil der specielt være fokus på de følelser der knytter sig til de enkelte organer. Når organerne løsnes, vil også de følelsesmæssige spændinger gøres frie og der kan derfor forekomme psykiske reaktioner som sorg, vrede m.m.
 
Ahamkara vil videregive teori og instruere øvelser, som deltagerne sammen øver sig på. Enhver vil have mulighed for at give og modtage organmassagen.
 
Som supplement til den fysiske behandling, vil Ahamkara guide os gennem ritualer, bevægelse og meditation fra den russiske tradition. De åndelige praksisser understøtter det fysiske arbejde og heler og renser gamle spændinger.
 
Tid: 10-11-12 april (fredag, lørdag, søndag) alle dage fra 10-18
Sted: Eagleroad, Krogdalsvej 10, 8660 Skanderborg
Pris: 22oo kr. for alle 3 dage, incl. vegetarisk frokost, kaffe/te.
Overnatning: på Eagleroad mod ekstra betaling (100 kr. pr nat)
Tilmelding: birgit.bastholm@gmail.com
 
Birgit Bastholm | Alkenvej 73, 8660 Skanderborg  | Tlf.: 51 54 13 31 | birgit.bastholm@gmail.com