Meditation / The 3-doors
The 3 Doors
The 3 Doors er en “not for profit” organisation, inspireret af Tenzin Wangyal Rinpoche`s vision. Formålet er at tilbyde enkle og kraftfulde meditationsmetoder igennem de 3 døre; krop, tale og sind (body, speech and mind).

Akademiet tilbyder træningsforløb over 2-3 år i USA, Latin-Amerika og Europa, til alle der ønsker at forbinde sig selv dybere gennem meditations praksis. Programmet fremmer indre forvandling og modner den enkeltes unikke gaver og autentiske udtryk. Visionen er at personlig transformation kan manifestere sig ud i alle aspekter af livet, til gavn og glæde for helheden.

Den enkelte deltager arbejder dagligt med enkelte, direkte meditative metoder til dybere påvirkning af krop, tale og sind. Der reflekteres over personlige udfordringer gennem hverdagens hændelser og disse bearbejdes gennem meditation, åndedrætsøvelser, tibetansk yoga og lydheling. På den måde anskues personlig smerte som mulighed for indre transformation. Fordybelsen i det indre, åbne rum af bevidsthedens lys og varme, bringer heling og glæde til den praktiserende selv, dennes relationer og til verden udenfor.

Programmet tilbyder undervisning og støtte til den enkeltes proces gennem 6 retreats a 6 dage, net-undervisning, konferencer via Skype, individuelle samtaler med lærer/mentor, journalskrivning m.m. Tenzin Wangyals bøger beskriver samtlige de anvendte metoder.

Jeg færdiggjorde min uddannelse i 3 Doors Academy i marts 2014 og kan varmt anbefale denne personlige, udfordrende, fantastiske rejse.

Der er ny optagelse til det andet europæiske hold med start november 2016; kig ind på hjemmesiden og læs om pris, forløb, lærere, sted m.m.

Du kan læse mere om programmet på www.the3doors.org
 
 
Birgit Bastholm | Alkenvej 73, 8660 Skanderborg  | Tlf.: 51 54 13 31 | birgit.bastholm@gmail.com