OM MIG
Jeg blev født i 1955, i Løvens tegn, i Skanderborg. Voksede op i København og vendte tilbage til Midtjylland i 1981. Boede en årrække i Silkeborg og omegn, mens mine to dejlige børn voksede op.
Bor nu i Alken, en lille hjertevarm aktiv landsby mellem Skanderborg og Ry, med egen togstation , fælleshus og alternativ købmandsbutik. Et sted hvor de fleste kender alle og hjælper hinanden med stort og småt. Alken ligger i noget af Danmarks smukkeste natur med skov, bakker og Mossø, det store vand her.

Jeg har interesseret mig for sundhed, udvikling og spiritualitet siden jeg var ganske ung. Jeg kan ikke forestille mig et liv uden at være i konstant bevægelse. Jeg har de senere år især interesseret mig for at finde metoder til transformation af smerte og udfordringer, at være tættere forbundet med min egen sande natur og at være nærværende tilstede i livet. For mig har det også betydet at stifte kendskab med dødens mysterium; indtil videre som sygeplejerske på hospice.

Jeg har hele mit liv kigget på heste, redet og nydt deres selskab. Her i Alken har jeg araberheste som jeg bruger en del tid sammen med. Sammen med hestene har jeg et vidunderligt frirum og er ude i det fri hver eneste dag året rundt. Jeg tilstræber at give hestene så meget frihed i forhold til deres natur som muligt; de går ude hele året i flok.
Birgit Bastholm | Alkenvej 73, 8660 Skanderborg  | Tlf.: 51 54 13 31 | birgit.bastholm@gmail.com